Wat kan je verwachten

Prijzen

Wat kost het je ongeveer per week?
Intake
Intake
Eenmalig € 30,-

Om je goed op weg te helpen beginnen we met een eenmalig intake gesprek. Hierna is de begeleiding die je van mij krijgt helemaal gratis! Een intake gesprek kan zowel bij mij in de praktijk, via videobellen als via whatsapp.

Kickstart
Kickstart
€ 63,-

In deze stap gebruik je 3 1 op 1dieet by Cambridge producten per dag. Daarnaast eet je - afhankelijk van je stap - groente, een eiwit, zuivel en fruit. Je hoeft alleen nog wat boodschappen te doen voor je avondeten, dat scheelt!

Steady afvallen
Steady afvallen
€ 42,-

In deze stap ga je over op 2 producten per dag. Deze fase hou je aan totdat je bijna op je streefgewicht ben aangekomen.

Bijna klaar!
Bijna klaar!
€ 21,-

De laatste fase! Je gebruikt nog maar 1 product per dag. Stukje bij beetje begeleid ik je naar een normaal, gezond eetpatroon waarmee je uiteindelijk prima je streefgewicht kan behouden.

De verschillende producten

De basis

Het basis assortiment bestaat uit shakes, smoothies, soep en pap in verschillende smaken. Zo zit er altijd iets lekkers voor je bij!

€ 3,-
Afwisselen

Liever af en toe een bite? Je kan ook kiezen voor een lekkere reep. Ook deze zijn verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaken.

€ 3,75
Ready? Go!

Heb je dagen dat je minder tijd hebt? Of vind je het sowieso fijn als je je shake zo kan pakken en meenemen? Dan zijn de Ready to drink pakjes perfect voor jou.

€ 4,20
keuzestress

Saai? Zeker niet!

Welke zou jij als eerste willen proberen?

Benieuwd hoe het smaakt?

Bestel een proefzakje!

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je iets eet of drinkt wat je lekker vindt. Zeker als je op dieet bent!

Speciaal voor de twijfelaars: bestel vrijblijvend een proefzakje voor € 4,- inclusief verzenden. Ik ben er van overtuigd dat je het lekker vindt!

Ja, ik wil proeven!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil een zakje proberen in de smaak
Je naam

Ik stuur je een betaalverzoek, zodra deze betaald is wordt je proefzakje verzonden. 1 zakje per huishouden per jaar.

Ben je er klaar voor?

neem contact met me op

Op naar een nieuwe jij!