De 7 stappen

Hoe werkt het?

In 7 stappen naar jouw ideale gewicht!

 
Het 1 op 1 dieet by Cambridge Weight Plan werkt met een duidelijk stappenplan. Hierdoor is het ook voor jou eenvoudig om op een gezonde manier je doel te bereiken. Samen bekijken we welke stap jouw beginpunt is.
 
Als ervaren consulent ben ik jouw vertrouwde coach tijdens dit traject. Je krijgt van mij gratis begeleiding tijdens je journey. En je kiest zelf wat voor jou prettig is: afspreken in de praktijk, videobellen of support via whatsapp.
 
We hebben 7 stappen in het 1 op 1 dieet. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je alle stappen doorloopt zodat je weer een gezond etenspatroon aanleert en je gewicht behoudt.
Stap 1 is de strengste stap waarin je waarschijnlijk het meest afvalt. Je gebruikt hier 3 producten (shakes, repen, soepen, pap) van The 1:1 Diet en je eet wat groente en mager vlees/vis/vleesvervanger (eiwit).
 
In deze stap mag je alles wat je in Stap 1 ook mag hebben maar komt er een zuivelproduct bij. Dus bijvoorbeeld een glaasje melk, karnemelk of een bakje yoghurt of kwark, een plakje 30+ kaas kan ook.
 
Hier mag je alles wat je in Stap 2 ook mag hebben maar komt er ook een stuk fruit bij. Zoals een kleine banaan, een appel, 150 gram aardbeien, een sinaasappel. Alle soorten mag zolang het maar vers of uit de diepvries komt.
 
Nu gaat er een grote verandering komen. Je gaat van 3 naar 2 The 1:1 Diet producten en verder eet je daarbij je groente, eiwit, 2 porties zuivel, fruit en voor het eerst een graanproduct zoals een volkoren boterham, 2 volkoren crackers of wat havermout of muesli.
 
Hierbij eet je hetzelfde als in Stap 4 maar mag je 2 graan porties hebben.
 
Nu begint het opbouwen echt. Je neemt nog maar 1 The 1:1 Diet maaltijdvervanger en je mag nog wat meer zuivel dan in Stap 5 en daarbij voor het eerst een kleine portie aardappelen, zilvervliesrijst of volkorenpasta.
 
Hier voeren we de portie aardappelen, rijst of pasta nog wat op.
 

My Life

In de laatste stap ligt de nadruk op het op gewicht blijven. In deze stap hoef je geen The 1:1 Diet producten meer te gebruiken. Maar het mag wel.
 
Sommige mensen vinden het fijn om 1 product per dag te blijven gebruiken. Bijvoorbeeld als ontbijt. Of op de dagen dat je werkt en/of veel onderweg bent. We gaan in deze stap kijken wat je nog kan toevoegen aan je dagelijkse gezonde eetpatroon zodat je gewicht gelijk blijft.
 

We doen het samen!

Je ontvangt ook de map waar alle stappen heel duidelijk uitgelegd worden. Tijdens de stappen ga ik je helpen.
We maken bijvoorbeeld samen een dieet schema.
Wie weet kan jij meer afvallen door wandelen.
Of kan jij snel 10 kilo afvallen door bijvoorbeeld meer beweging.
We passen de stappen aan jouw wensen aan zodat jij gezond kan afvallen.
 
Neem contact met mij op als ik je kan helpen.
Nanda 1 op 1 dieet