vragen?

faq

Ik leg het je graag uit

Het 1 op 1 Dieet is een effectief gewichtsverliesprogramma dat gebruikmaakt van maaltijdvervangers en persoonlijke begeleiding om je te helpen jouw streefgewicht te bereiken.

het 1 op 1 Dieet biedt gepersonaliseerde ondersteuning van een consultant, waardoor je een persoonlijk plan krijgt dat bij jouw behoeften en doelen past.

Ja, het 1 op 1 Dieet biedt een breed scala aan maaltijdvervangers, zoals shakes, repen en soepen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw smaakvoorkeuren past.

Ja, het 1 op 1 Dieet is ontwikkeld met behulp van voedingsdeskundigen en heeft vele succesverhalen van mensen die zijn afgevallen.

Resultaten variëren per persoon, maar veel mensen ervaren al binnen enkele weken positieve veranderingen in hun gewicht en lichaamssamenstelling.

Ja, je wordt aangemoedigd om actief te blijven en te sporten tijdens het dieet om je gewichtsverlies en algehele gezondheid te bevorderen, in de lagere stappen vooral matig intensief bewegen zoals wandelen en fietsen en in de hogere stappen kan je de wat intensievere sporten doen.

Absoluut! Het 1 op 1 Dieet heeft maaltijdvervangers die geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten, zodat je jouw dieetplan kunt aanpassen aan jouw voedingsvoorkeuren.

De persoonlijke begeleiding helpt je bij het geleidelijk opbouwen van gezonde eetgewoonten, waardoor je het risico op het jojo-effect vermindert.

Ja, koffie en thee zijn toegestaan.

Ja, het 1 op 1 Dieet is ontworpen om praktisch en gemakkelijk te zijn, waardoor het geschikt is voor mensen met een drukke levensstijl.

Je consultant zal je helpen om je voortgang bij te houden en je regelmatig wegen om je succes te monitoren.

Ja, het dieetprogramma biedt onderhoudsprogramma’s en begeleiding om je te helpen je nieuwe gewicht te behouden.

De maaltijdvervangers zijn ontworpen om je tevreden te houden en je van alle nodige voedingsstoffen te voorzien, waardoor hongergevoelens worden verminderd.

Alcohol bevat veel calorieën en heeft geen voedingswaarde, dus het wordt aanbevolen om het gebruik ervan te vermijden tijdens het dieet.

Voordat je aan welk dieetprogramma dan ook begint, is het verstandig om eerst je huisarts te raadplegen, vooral als je specifieke medische aandoeningen hebt.

Het 1 op 1 Dieet moedigt aan om sociale gelegenheden te blijven bijwonen en biedt tips om gezonde voedselkeuzes te maken als je uit eten gaat.

Terugvallen zijn normaal, en je consultant zal je helpen om weer op het goede spoor te komen en je te motiveren om door te gaan.

Nee. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om strikte diëten te volgen tijdens zwangerschap of borstvoeding. 3 maanden na de bevalling kan je bij ons terecht en als je geen borstvoeding meer geeft.

Hoewel het 1 op 1 Dieet maaltijdvervangers biedt, moedigt het ook aan om gezonde recepten en maaltijden te ontdekken, wat je kookvaardigheden kan verbeteren.

Het 1 op 1 Dieet heeft allergeneninformatie beschikbaar voor hun producten, zodat je veilige keuzes kunt maken als je een voedselallergie hebt.

Wil je me iets anders vragen?