nanda zwart

over mij

eerst even kennismaken

Hoe het begon

In juli 2008 is mijn zoon geboren. Na mijn bevalling ben ik alleen maar zwaarder geworden en in de zomer van 2013 was ik er helemaal klaar mee. Langzaam ging de knop om en wilde ik iets aan mijn overgewicht gaan doen. Mijn buurvrouw was die zomer begonnen aan het Cambridge dieet, toen ik tijdens een buurtbarbecue vroeg of ik een klein slokje van haar Cambridge aardbeien shake mocht proeven. Ik vond het eigenlijk best lekker. Dit was voor mij het laatste duwtje wat ik nodig had om echt te gaan beginnen.

De knop om!

Na een vakantie met 2 vriendinnen ben ik toen ik terugkwam meteen met het Cambridge dieet begonnen. Het weegmoment was een enorme motivatie, het was elke keer weer een feestje om het resultaat te zien. Ook de motiverende woorden en praktische tips van de ervaren Cambridge Consulent waren elke week een feest.

Een normaal eetpatroon

Na deze afvallen begon eigenlijk het belangrijkste deel: weer gaan eten, maar natuurlijk niet zoals ik daarvoor deed. Ik heb me heel goed aan het af- en opbouw schema gehouden en heb daardoor een normaal eetpatroon aangeleerd.

Na het af- en opbouw schema ben ik in het begin calorieën gaan tellen. Later ontwikkelde ik een soort vast patroon waarvan ik weet wat goed en wat teveel is. Daarbij ben ik in januari 2014 begonnen met hardlopen. Eigenlijk om mijn conditie te verbeteren, maar het maakt het zeker ook makkelijker om op gewicht te blijven. Inmiddels heb ik al de nodige wedstrijden gelopen. Uiteraard ben ik nog steeds erg blij met het resultaat, zeker als ik in de winkel 3 tot 4 maten kleiner pas :-).

Nu wil ik jou erg graag helpen om hetzelfde te bereiken!
Groetjes Nanda

Ik ga je helpen!

In de praktijk

Maak een afspraak in mijn praktijk voor de intake, wekeljkse support, weegmomenten en om je producten op te halen.

Videobellen

Woon je te ver weg? Of komt het je niet uit om langs te komen? Dan maken we een afspraak voor videobellen.

Whatsapp

Vind je de drempel te hoog of voel je je prettiger bij whatsapp? Ook dat is geen probleem, ik ondersteun je graag via whatsapp.

Combinatie

Uiteraard kan je de begeleiding ook afwisselen naar behoefte. Ik sta voor je klaar op de momenten dat jij me nodig hebt!

Zij gingen je voor

Allemaal tevreden klanten hier

Ik heb een hele fijn en prettige ervaring met Nanda. Ze motiveert, stimuleert en heeft altijd wel een tip of suggestie als het niet helemaal lekker loopt, waardoor je toch meer de draad op kan pakken!
Marit
Bij Nanda voel je je op je gemak. Ze luistert naar je verhaal en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Ik ben inmiddels al vele kilo's kwijt en voel me een stuk lekkerder.
Kevin
Het dieet volg ik bij Nanda in Bussum. Nanda is een professionele en ervaren coach. Je krijgt goede en duidelijke uitleg, adviezen en begeleiding. Ik zeg superfijn!
Siegfried
Ik ben superblij met mijn behaalde resultaat. Het dieet is makkelijk vo te houden omdat je ook (beperkt) avond mag eten. De variatie van de producten vond ik ook erg fijn. Korton: ik zou het aanraden.
Anoniem
Gemiddelde beoordeling!
0

Ben je klaar voor een nieuwe jij?

Ik ga graag samen met jou aan de slag om je doel te bereiken!